SKRIV!

Alla har något att berätta

Du borde skriva en bok och berätta om ditt liv!
Kanske har du själv sagt det när du hört någon berätta om sina spännande upplevelser. Eller är det möjligen du själv som fått den uppmaningen?
Det finns utan tvekan gott om bokidéer ute i landet, och säkert många påbörjade manus i en och annan skrivbordslåda. Då är det värt att notera att det aldrig varit så lätt som idag att skriva och ge ut en bok. Och antalet böcker som publiceras ökar varje år
Nu finns en kortfattad men mycket lärorik bok i ämnet. Två författare ger nyttiga och handfasta tips om hur du skriver och hanterar ditt manus för att få det i form av en bok. Båda är medlemmar i författarnätverket Sverigeförfattarna och kommer att berätta mer under Seniormässan i Älvsjö 2-5 oktober där det blir release för boken.
Boken finns även att beställa här:
Vängåvans bokhandel, Sundsvall

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.