Uppmärksammad i lokaltidningarna

Tack Susanne Holmlund och Arne Åkerlund för att ni uppmärksammade en f.d. kollegas bravader. Båda de dagliga lokaltidningarna berättade i dag (1 juni 2011) att jag på lördag öppnar butiken Design Sundsvall.
Läs artiklarna i Dagbladet och Sundsvalls Tidning.

Bara några detaljer för att det inte ska uppstå några missförstånd.

Almamia Lilla Scenen har inte upphört. Verksamheten fortsätter som vanligt den 1 september. Precis som Susanne skrev så kommer jag antingen att samsas med den verksamheten vissa dagar, eller så kommer jag att söka mig en annan lokal för min verksamhet.

Självklart är detta koncept något som kommer att intressera turister i stan, men jag tror att det finns ett minst lika stort intresse från boende i och omkring Sundsvall. Min intention är också att dessa vykort, tavlor, m.m,. med motiv från Sundsvall, ska kunna säljas på andra ställen i distriktet. Utbudet i butiken kommer jag även att presentera här med start på lördag.

Och han har helt rätt den gode Åkerlund att det knappast är min melodi att vara overksam som pensionär. Nu har jag ju visserligen ett par år kvar till den riktiga pensionsåldern, men även då blir det nog svårt att få stopp på mig. Det finns ju så mycket kul att göra!

Det här inlägget postades i Stenstan, Sundsvall. Bokmärk permalänken.