Leah Gitome signerar böcker på alla hjärtans dag

Den 14 februari, Alla hjärtans dag, är det dags för årets första boksignering för Leah Gitome. Den här gången är det inte i en traditionell bokhandel, utan i en annan butik som säljer mycket böcker, nämligen ICA Maxi i Birsta.

Tiden för signeringen är 15:00 – 18:00. Då signerar hon sin debutbok, en poesibok på engelska, ”I in every you”. I den delar hon med sig av både smärta och lycka från sitt liv i Kenya och efter flykten till Sverige.

Kanske får du då också chansen att få en speciell personlig dikt skriven i boken du köper. Det är nämligen Leahs specialitet. Hon ställer ett par frågor till dig, och därefter skriver hon ett personlig dikt till dig.

Välkommen!

Leah Gitome, boksignering 2018.02.14

Det här inlägget postades i Böcker och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.