Vi ses i Sundsvall 23 september

Stenstansdagarna blir en i år, själv bidrar jag med Stadsvandring och Föreläsning.

Bilden till höger, Svenåke föreläser hos Skönlitterära författarsällskapet Stockholm Nord.

Gör er redo för höstens höjdpunkt – Stenstansdagarna i Sundsvall 23 september

Stenstansdagarna är en historisk stadsfest i med utgångspunkt i Stenstan och dess kulturarv. Om det är någon gång du ska besöka Sundsvall så är det under Stenstansdagarna. Allt är sig likt, men ändå inte, i en stad som öppnar upp både historiska hus och ställer till med en folkfest fylld av föredrag, stadsvandringar, musik, teater, marknadsstånd och mycket mer. Save the date och håll dig uppdaterad här för mer information

Håll dig uppdaterad här facebook.com/stenstansdagarna

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.