Succé för Anders Öhrns nya bok

Bokrelease lördag den 15 december i Vängåvans bokhandel i Sundsvall. Många kom för att köpa en signerad bok. Anders fick komma tillbaka även på onsdag, och på tisdag signerade han i nya presentbutiken på Stora torget.
I lördags (2018.12.22) var det dags för en ny signeringsdag i Vängåvans bokhandel.

Så här skrev bokhandlaren Lennart Bergström på Facebook inför den signeringen:
”Kl 12-15 signerar Anders Öhrn sin senaste bok som redan blivit en succé inför julen, Marabou, Röd-Lotta och Gangster-Kalle. Anders Öhrn har, skickligt och omsorgsfullt, skildrat en rad av de människor som gjort Sundsvall till något mycket mer än bara ”staden mellan bergen”.

På bara en vecka det sålts närmare 200 böcker i Sundsvall av ”Marabou, Röd-Lotta och Gangster-Kalle”. En bok som berättar om spännande original från förra millenniet, och många nutida personer som satt Sundsvall på kartan, eller bara gjort snabba nedslag som gjort avtryck i historien.

Sundsvalls Tidning skrev om boklanseringen.

Anders Öhrn signerar sin nya bok.

Anders Öhrn signerar sin nya bok.

 

Boken intresserar alla åldrar.

Boken intresserar alla åldrar.

 

Jessica Britse, som tecknat omslagsbilderna, visar sina talanger och Susanne Holmlund från Sundsvalls Tidning intervjuar.

Jessica Britse, som tecknat omslagsbilderna, visar sina talanger och Susanne Holmlund från Sundsvalls Tidning intervjuar.

Det här inlägget postades i Böcker, Lokalhistoria, Medelpad, Stenstan, Sundsvall. Bokmärk permalänken.