Tre-fyra nya böcker i höst

bokomslag-Andra sidans sköna diva (lowres.)

Det kan bli tre eller fyra nya böcker i höst från Design Sundsvall. Den första är en bok om skådespelerskan Ingrid Bergman.

Andra sidans sköna diva

En bok om Ingrid Bergman och hennes släkt i Stöde. Hon gifte sig ju som bekant den 10 juli 1937 med stödesonen Aron Petter Lindström. Författaren berättar om hennes tid i Medelpad samt flytten till Stockholm och senare Los Angeles. Boken är rikt illustrerad med bilder som författaren Petter Österlund fått av släkten i Stöde, samt brev och telegram. Material som tidigare inte publicerats i bokform. Däremot har en del av materialet ingått i en utställning som under 2016 visades på Sundsvalls Museum. Utställningen visas till sista december på biblioteket i Stöde.

Nya E-böcker

Sedan tidigare finns Manifestet: Sundsvall som e-bok, nu finns även Sofia Bugges Sigill  som e-bok. Senare i höst kommer även Den tändande gnistan som e-bok, både på svenska och engelska.

Det här inlägget postades i Böcker, Lokalhistoria och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.