Butiken stänger – med glögg, reapriser och auktion

Den kommande helgen 16 – 18 december blir det avslutningsfest i Design Sundsvalls butik på Rådhusgatan 26. Kom och fynda och festa när Design Sundsvall går vidare, men utan butik.

När jag öppnade butiken (där jag sedan 5 juni delat lokal med Almamia Lilla Scenen), så var det för att göra varumärket och bildkonceptet känt. Det har lyckats bra och jag får fler och fler återförsäljare i Sundsvall/Birsta. Därför stänger jag nu butiken och satsar på mina återförsäljare och under 2012 räknar jag med att öppna en webbshop.

Här är öppettiderna avslutningshelgen:
Fredag 16 december:     11.00 – 18.00
Lördag 17 december:     11.00 – 14.00
Söndag 18 december:    12.00 – 15.00

Detta händer:
• Vykort och bilder i A4- och A5-storlek med Sundsvallsmotiv till otroligt bra priser.
• Vi bjuder på glögg och pepparkakor.
• Tyst auktion, avslutas söndag kl 15.00.
En tyst auktion går till så här: Vid varje auktionsobjekt finns en lista där man kan skriva in sitt bud, namn och telefonnummer. Du kan när som helst återvända och höja budet om något lagt ett bud över ditt bud. Eller göra detta strax innan auktionen avslutas.

Det som auktioneras ut är tavlor med Sundsvallsmotiv, inramade och på duk, samt konstverk av paret Dymarek/Boström och ett några litografier och tryck av konstnärer med anknytning till Sundsvall, Dagmar Glemme, Sylvia Lidberg och Pelle Engman.

Det här inlägget postades i Design, Stenstan, Sundsvall, Sundsvallsbilder och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.