Stenstanstidningen för åttonde året i rad

Stenstanstidningen 2016, Ettan, huvud

För nio år sedan samlades en projektgrupp i dåvarande På stan-bolaget, under ledning av idérika Kate Almroth. Resultatet ett år senare blev Stenstansdagarna. En av de idéer jag bidrog med var en tidning som skulle redigeras i gammaldags typografi och tryckas i svart-vitt.
Ansvaret för tidningen låg de två första åren som en redaktionell produkt hos Sundsvalls Tidning. Då trycktes den också i det gamla broadsheet-formatet. När jag slutade på ST fick Sundsvalls Nyheter ta över under tre år. Från och med 2014 är Stenstanstidningen en beställningsprodukt från Sundsvalls kommun, som också numera har projektansvaret för Stenstansdagarna.
Jag har haft förmånen att under flera år vara projektledare för denna udda och spännande produkt, som produceras av Mittmedia. De senaste åren har jag fått koncentrera mig på det redaktionella innehållet.

Ladda ner Stenstanstidningen 2016 (pdf, 3,4 Mb).
Ladda ner Stenstanstidningen 2016 (17 Mb).

Stenstanstidningen 2009-2010

 

Stenstanstidningen 2011, 2012, 2013Stenstanstidningen 2014, 2015, 2016

Det här inlägget postades i Grafisk utformning, Lokalhistoria, Stenstan, Sundsvall och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.