Föreläsningar i höst

Under hösten har jag haft en hel del föreläsningar. Inte mindre än fem föreläsningar om Sundsvallsbranden. Alla i lokalen Almamia Lilla Scenen på Rådhusgatan 26.


Min Keynote-presentation om Sundsvallsbranden. Första bilderna blev lite konstiga vid överföringen till YouTube. Får försöka ladda om presentationen senare.

Senaste föreläsningen var i inledningen av Vecka 42, den årliga stora it-konferensen i Sundsvall. (Klicka på rubriken för att se bildspelet). Inbjuden av Zenit och SUS (Senior Universitetet i Sundsvall), berättade jag om morgondagens medier.

Under sommaren har jag haft en butik i Almamias lokaler för att lansera mitt bildkoncept kring Sundsvall. Nu har jag enbart öppet måndagar fram till 5 december. Främst för att sälja biljetter till höstens evenemang på Almami Lilla Scenen.

Mina vykort och bilder finns nu hos:
• Rosa Kiosken, IN-gallerian.
• Turistbyrån/Visit Sundsvall, Stora torget.
• Bokia vid Vängåvan.
• Pressbyråkioskerna, Köpmangatan, Centralstationen och Birsta City.

Det här inlägget postades i Design, Föreläsning, Medieutveckling. Bokmärk permalänken.